Mine kompetencer og erfaringerErfaringer

 

I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik, hvor jeg giver stemme- og kommunikationstræning og Erhvervscoaching og Personlig coaching.


Med to coachuddannelser bag mig lagde jeg professionelt ud med at give kurser i personlig og karrieremæssig udvikling i midten af 1990'erne. Både før og efter uddannelserne til coach har jeg i løbet af årene desuden taget undervisning i og tilegnet mig en lang række andre ideer, færdigheder og teknikker til personlig udvikling og karriereudvikling.

 

Jeg har haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstnere med flere.   

Medlem af erhvervsnetværket, Leith Society, fra 2014-2019.


I 2011 var jeg bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere,


Debuterede som forfatter i 2008 med romanen eller rettere et moderne eventyr om det 20. århundrede "Tiden hænger på træerne* i 2008 udgivet hos People's Press i 2008 og i 2019 genudgivet at Lindhardt og Ringhof. Se mere på lonebskovgaard.dk

På den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole har jeg undervist og coachet i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning til elever, der gerne ville ind på danske eller internationale kunstakademier, designskoler, grafiske skoler, arkitektskoler og lignende (1995-2007).

I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995) og har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).


1992-1995 gav jeg kurser i afdækningen og udviklingen af personlige potentialer og afklaringen af karrierespor.

Har været chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov. Samtidig også chef for den Grønne Scene på 5000 m2, som den dengang hed, hvor jeg opbyggede et total-koncept af mindre scenerum og siddepladser og inviterede internationale og danske avantgarde kunstnere, dansere og blandende koncerter med brydere, en sæbeboblepuster, en operasanger (Diamanda Galas), tableauer med 60 performere (Per Flink Basse), konferencier Morten Fatman og Johnny Conny Cutwell Jr. med mere.

Derudover har jeg blandt andet erfaring fra mine ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin), fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner, blandt andre som musikanmelder hos Information og i redaktionen på filmbladet 'Levende Billeder'. På Levende Billeder' var mit stofområde avantgarde-kunst og eksperimenterende kunst.

Som stemme- og taletræner gav jeg fra 2003 til sommeren 2020 stemme- og taletræning og sangundervisning hos FOF.

Har siden 1998 givet stemme- taletræning og professionel coaching i min virksomhed Stemmeteknik til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænere, skuespillere med flere.


Jeg har afholdt kurser i stemmeteknik, fremtoning og teambuilding i blandt andre Udenrigsministeriet, DR og på Danmarks Lærerhøjskole. Se mere under kunder og kundeudtalelser (link).

Jeg har opgaver som tekstforfatter og taleskriver.


Fra 2003 til sommeren 2020 gav jeg stemme- og taletræning og sangundervisning hos FOF.


I 2002 - 2003 underviste jeg i sang og stemme- og taletræning hos KKA.


Uddannelse

 

Siden 1991 har jeg trænet den polynesiske Huna coachingpraksis ved Dr. Serge Kahili King med effektive strategier og teknikker til at nå optimale personlige og karrieremæssige resultater. I 1993 simultantolkede jeg engelsk-dansk for Dr. Serge Kahili King ved afholdelsen af hans  foredrag og kurser i optimale personlige og karrieremæssige strategier i København.

 

I 1989 trænede jeg coachingpraksissen Optimal Results -personlige strategier og teknikker - hos Isac Shapiro (1989).

 

Jeg har læst jura på Københavns Universitet og er fra CBS uddannet til International Markedsøkonom med afsætningen af Industriel Design som speciale.

 

Mine erfaringer i og teknikker til at øge vitaliteten kommer blandt andet fra kampsporten Aikido, der har Morihei Ueshiba som ophavsmand, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester). Det bærende element i kampsporten Aikido, er en win-win filosofi, en 'både-du-og-jeg-skal-vinde' indstilling til andre, der former måden at kommunikere og gå til udfordringer og være skabende på.


Jeg har praktiseret moderne, urban, polynesisk shamanisme med Dr. Serge Kahili King, og nordisk, amerikansk indiansk og sibirisk shamanisme hos blandt andre Jonathan Horwitz. Gav shamanistiske behandlinger i 1990'erne.


Siden 1991 har jeg praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse, årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.


Desuden har jeg trænet en lang række andre ideer og teknikker til personlig udvikling, som styrker evnen til handlekraftigt at skabe succes og opnå resultater, der føles meningsfulde og tilfredsstillende.

Som stemme- og taletræner har jeg har diplom i Horst Coblenzers metode i åndedræt, stemme og tale a.m. hos logopæd Åse Ørsted. Desuden har jeg fået privatundervisning af Åse Ørsted (1998-1999).

Jeg er uddannet sanger og har sunget i 4 forskellige bands/orkestre og begyndte at give sangundervisning i 1994.

Privatundervisning af sangerinde samt lektor ved det Vestjyske Musikkonservatorium Dorte Sehested Brüel (2004-2006).


Privatundervisning af sangerinde af Michelle Sanders i nye rytmiske sangteknikker fra Cathrine Sadolins Sangteknik (2001).


Privat coaching samt på kursus hos Cathrine Sadolin i Komplet Sangteknik (1996).


Privatundervisning og sangcoaching af Kgl. Operasanger Per Riis (1995).


Privatundervisning af Kgl. Operasanger Sten Byriel (1991-1993).


Undervisning af sangerinde Jeannie Lovetry fra New York (1991).


Privatundervisning af kammer- og kirkesangerinde Anne-Marie Elmby (1988-1991).


Har siden 1988 trænet og arbejdet med forskellige kropsteknikker til styrkelse af åndedrættet, afspænding af kroppen, fordelingen af musklernes støtte og styrke, afbalanceringen og centreringen af kroppen og måden at gå til tingene på.


Mine erfaringer i og teknikker til at øge vitaliteten og styrken i kroppen og sindet kommer blandt andet fra kampsporten Aikido. Rolfing, Body Self Development System (Body SDS),Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester).


True victory does not come from defeating an enemy, true victory comes from giving love and changing an enemy's heart.

The philosophy is win-win.


Morihei Ueshiba
(Grundlæggeren af kampsporten Aikido)