Mine kompetencer og erfaringerErfaringer

 

I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik, hvor jeg giver stemme- og kommunikationstræning og Erhvervscoaching og Personlig coaching.


Med to coachuddannelser bag mig lagde jeg professionelt ud med at give kurser i personlig og karrieremæssig udvikling i midten af 1990'erne. Både før og efter uddannelserne til coach har jeg i løbet af årene desuden taget undervisning i og tilegnet mig en lang række andre ideer, færdigheder og teknikker til personlig udvikling og karriereudvikling.

 

Jeg har haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstnere med flere.   


I 2011 var jeg bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere,


Debuterede som forfatter i 2008 med romanen eller rettere et moderne eventyr om det 20. århundrede "Tiden hænger på træerne* i 2008 udgivet hos People's Press i 2008 og i 2019 genudgivet at Lindhardt og Ringhof. Se mere på lonebskovgaard.dk

På den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole har jeg undervist og coachet i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning til elever, der gerne ville ind på danske eller internationale kunstakademier, designskoler, grafiske skoler, arkitektskoler og lignende (1995-2007).


Derudover har jeg blandt andet erfaring fra mine ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin), fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andre som musikanmelder hos Information og i redaktionen på filmbladet 'Levende Billeder') og som chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov.

 

Fra 2003 til sommeren 2020 gav jeg stemme- og taletræning og sangundervisning hos FOF.

 

1992-1995 gav jeg kurser i afdækningen og udviklingen af personlige potentialer og afklaringen af karrierespor.

 

I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995) og har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).

Uddannelse

 

Siden 1991 har jeg trænet den polynesiske Huna coachingpraksis ved Dr. Serge Kahili King med effektive strategier og teknikker til at nå optimale personlige og karrieremæssige resultater. I 1993 simultantolkede jeg engelsk-dansk for Dr. Serge Kahili King ved afholdelsen af hans  foredrag og kurser i optimale personlige og karrieremæssige strategier i København.

 

I 1989 trænede jeg coachingpraksissen Optimal Results -personlige strategier og teknikker - hos Isac Shapiro (1989).

 

Jeg har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet på CBS som International Markedsøkonom med afsætningen af Industriel Design som speciale.

 

Mine erfaringer i og teknikker til at øge vitaliteten kommer blandt andet fra kampsporten Aikido, der har Morihei Ueshiba som ophavsmand, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester). Det bærende element i kampsporten Aikido, er en win-win filosofi, en 'både-du-og-jeg-skal-vinde' indstilling til andre, der former måden at kommunikere og gå til udfordringer og være skabende på.


Jeg har praktiseret moderne, urban, polynesisk shamanisme med Dr. Serge Kahili King, og nordisk, amerikansk indiansk og sibirisk shamanisme med blandt andre Jonathan Horwitz og Annette Høst. Gav shamanistiske behandlinger i 1990'erne.


Siden 1991 har jeg praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse, årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.


Desuden har jeg trænet en lang række andre ideer og teknikker til personlig udvikling, som styrker evnen til handlekraftigt at skabe succes og opnå resultater, der føles meningsfulde og tilfredsstillende.


True victory does not come from defeating an enemy, true victory comes from giving love and changing an enemy's heart.

The philosophy is win-win.


Morihei Ueshiba
(Grundlæggeren af kampsporten Aikido)